preloader

Full stack developer tvrtke CodeVision Studio

Nikola Ivančić, rođen 30. prosinca 1988. godine u Zagrebu, je full stack developer i suosnivač tvrtke Codevision. Još davne 2005. godine radio je web stranicu i internu “učeničku zonu” za svoj razred u XV. gimnaziji što ga je potaknulo da više nauči o web tehnologijama i napravi još par korisnih sustava za pomoć učenicima. Time je naučio mnogo o backend tehnologijama (PHP, MySQL, Python).

Stalnim učenjem, praćenjem web tehnologija i freelance radom uz studiranje na VŠPR-u stekao je dovoljno iskustva. Radio je u tvrtki EITO za izradu web stranica i aplikacija te nakon toga s Josipom Bukalom 2015. godine otvorio tvrtku Codevision koja se, uz izradu web stranica i aplikacija, bavi i sustavima za olakšavanje i automatiziranje poslovnih procesa u tvrtkama.

  1. godine radio je na projektu “Moj Biograd” koji olakšava građanima komunikaciju s javnom upravom u polju prijave i rješavanja komunalnih problema. Nakon toga počeo je proučavati kojim još metodama i kakvim informatičkim rješenjima se može doprinijeti razvoju gradova.