preloader

Savjetnica za odnose s javnošću u IM&C agenciji

Nataša Cesarec Salopek starija je savjetnica u agenciji IM&C gdje svakodnevno odgovara brojnim izazovnim komunikacijskim projektima, s naglaskom na strateški vođenim komunikacijama. Posebna su joj specijalnost financijski odnosi s javnošću, krizno komuniciranje, komunikacija u procesima spajanja i pripajanja te change management, uključujući sve relevantne javnosti.

Prije dolaska u IM&C agenciju radila je u Varaždinskoj banci, u Sektoru kreditiranja pravnih osoba, a nakon čega prelazi u Sektor marketinga te uspostavlja Odjel za odnose s javnošću. Dolaskom u IM&C agenciju vrijedno iskustvo stječe radeći na procesu spajanja Riječke i Erste & Steiermarkische Bank, kreirajući interne i eksterne modele i alate komunikacije.

Tijekom 15 godina provedenih u IM&C agenciji osmišljavala je i provodila cjelokupne komunikacijske strategije za klijente iz financijske industrije (Croatia osiguranje, Erste Banka, Vaba d.d. banka Varaždin), infrastrukture (TŽV Gredelj), hotelijerstva (Helios Faros, Vis, certificiranje Zelenih hotela u RH) te lokalne uprave i samouprave (Grad Varaždin i Varaždinska županija) kao i neprofitne institucije poput Zaklade „Hrvatska za djecu“,  no isto tako i radila na projektima interne i eksterne komunikacije za klijente iz prehrambene industrije (Belje, Pik, Mirna, Mils).

Održala je brojne medijske treninge i treninge javnog nastupa, kao i tematska predavanja poput Financijskih odnosa s javnostima i odnosa s investitorima, Medijskih analiza i evaluacija, odnosa s javnostima i strateškog planiranja itd.

Članica je Nadzornog odbora HUOJ-a te dobitnica nagrade PRO PR za promicanje i doprinos struci. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer marketing.

Također je diplomirala i na Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR) kao i završila program Poslovnog bankarstva Hrvatskog instituta za bankarstvo i osiguranje. Svoja znanja i vještine kontinuirano usavršava na konferencijama, seminarima i radionicama u RH i inozemstvu.