preloader

Direktorica tvrtke Benefit Communications

Jelena Pavićević po formalnom je obrazovanju diplomirana pravnica i postdiplomantica ekonomije, na smjeru za Međunarodni marketing. Po dopunskom obrazovanju stručnjakinja je za strateške komunikacije. Po iskustvu i menadžerica i liderica. Po opredjeljenju poduzetnica i vlasnica  konzultantske tvrtke Benefit Communications.

U svom profesionalnom radu stjecala je iskustvo u najrazličitijim vrstama organizacija, javnim institucijama i NVO sektoru, malim, srednjim i velikim privatnim kompanijama, kao i u različitim društvenim i privrednim sferama.

Njen sadašnji profesionalni fokus je na imidž savjetovanju, komunikacijskim strategijama i lobiranju. Osim neophodnih edukacija i licenci, certificirani je HOGAN konzultant za procjenu i coaching, službeni EBRD ASB konzultant (eng. advice for small business) i prvi registrirani lobist u Crnoj Gori.

Smatra da su za osobni i profesionalni razvoj podjednako važni formalno i neformalno obrazovanje, teorija i praksa, osobna iskustva i iskustva drugih,  ali da nam karakter određuje reputaciju od koje nam, zapravo, zavisi sve u životu i da se njime najviše trebamo pozabaviti.