preloader

Ul / Ux Designer

Voditeljica kabineta Primorsko-goranske županije – Služba za odnose s javnošću

Ermina Duraj završila je Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci i poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Radila je kao novinarka na Hrvatskoj radioteleviziji u HRT Centru Rijeka, a potom i na regionalnoj televiziji Kanal Ri.

Nakon 12 godina novinarskih voda, početkom 2007. godine prelazi u Primorsko-goransku županiju na mjesto glasnogovornice. 2011. organizirala je Pododsjek, a potom i Službu za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije. Od 2014. godine  je i zamjenica pročelnika Ureda Županije.

Bila je članica Upravnog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću od 2014. do 2017. godine, a na nedavno održanim izborima izabrana je u Nadzorni odbor te Udruge. Autorica je prve knjige koja se bavi odnosima s medijima na razini lokalne i regionalne samouprave u Hrvatskoj. Knjiga je izašala iz tiska ove godine u nakladi Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Za komunikacijsku kampanju Festivala nezavisnih kazališta u Opatiji dobila je Grand PRix nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću. S ciljem promocije struke pokrenula je inicijativu za udruživanje županijskih komunikacijskih stručnjaka  i dio je tima koji je osmislio kurikulum i pokrenuo Malu školu protokola koju organizira Hrvatska zajednica županija.  Vanjski je suradnik i predavač na Pravnom fakultetu  i Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci.

Skill

Designer
65%
Graphics
75%
Photographer
95%