preloader

Ul / Ux Designer

Specijalistica za vanjsku komunikaciju Elektroprivrede Crne Gore

Eleonora Albijanić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a magistrirala na Fakultetu političkih nauka, odsjek Novinarstvo i PR. Odnosima s javnošću bavi se preko dva desetljeća, a svoju karijeru započela je u Nacionalnoj turističkoj organizaciji kao PR menadžer, nastavila u Telenoru kao menadžer korporativnih komunikacija, a već sedam godina zadužena je za vanjsku komunikaciju u Elektroprivredi Crne Gore.

Eleonora je aktivni PR i CSR trener, kao i jedan od osnivača S&A Instituta za edukaciju, komunikaciju i savjetovanje koji organizira PR obuke. U području strateških komunikacija, između ostalog, bila je dio tima koji je izradio Komunikacijsku strategiju za pristup Crne Gore Europskoj uniji 2014.-2018., kao i koautor Komunikacijske strategije Univerziteta Crne Gore.

Eleonora je dugogodišnji član Europskog udruženja direktora komunikacija (EACD) i regionalni koordinator za Crnu Goru. Dobitnica je nagrade PRO PR Awards za doprinos razvoju PR struke u Jugoistočnoj Europi, a bila je i prvi predsjednik Crnogorskog udruženja za odnose s javnošću.

Skill

Designer
65%
Graphics
75%
Photographer
95%