preloader

AKH consulting

Ana Keglović Horvat komunikacijska je savjetnica i trener u području online marketinga i oglašavanja s dugogodišnjim iskustvom rada na webu i društvenim mrežama. Diplomirala je pravo i položila pravosudni ispit, alumna je Akademije za politički razvoj. Zadnjih se 12 godina educira i usavršava u području digitalnog marketinga i komunikacija, te u području spoja prava i Internetskih tehnologija.

Konzultantica je za EBRD iz područja ICT-a i marketinga na projektima Women in Business i Going Digital, gdje petu godinu podučava digitalni marketing poduzetnice iz gotovo 100 različitih trgovačkih društva u Hrvatskoj i BiH. Ana je vanjski trener online komunikacija i marketinga na Akademiji HRT-a.

Ima više od 15 godina iskustva kao predavač na Sveučilištu u Zagrebu, Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, brojnim poslovnim školama i specijaliziranim predavanjima koje održava u zemljama regije. Osmislila je i vodila brojne kampanje, treninge, prijenose putem društvenih medija, TV emisija i događanja.

Na listi klijenata koje je savjetovala nalaze se State Department, Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj, HRT, Grupacija Pivac, Optima telekom, British Business Chamber Croatia, Pupitres – boutique vinske kulture i sommelierka Jelena Šimić Valentić, Panturist, Sol Tourism, Vinarija Pinkert, startup TVizzy, Istarska regionalna turistička agencija, Istarska kulturna agencija te brojna druga mala i srednja poduzeća, nevladine udruge i neprofitne organizacije.

Prema izboru Women in Adria, Ana je finalistica izbora za najbolju mikropoduzetnicu 2017. u Hrvatskoj. Dinamična je i metodična, energična i njezina predavanja puna su primjera i poticajna. Ana voli knjige i vrhunska vina, putovanja i sport.